skip to Main Content

Report-vertificering

Report-vertificering, er din mulighed for at se hvordan det certifikat du sidder med så ud da det forlod MLOG. Der foretages forfalskning i et stort omfang af disse, på grund af at det øger prisen i markedet når ædelstenen, diamanten eller smykket du sidder med, har fået en uvildig udtalelse af en Gemmolog og diamantgradere.

Så hvis din report/certifikat er valid, kan du finde et billede af det ved at klikke på henholdsvis “Ædelstens-certifikat” – “Diamond Report” – “Smykke-certifikat”.

Find Mlog id : 00054, 00077…… osv. Find det nr. som står på det du sidder med, og et billede af hvordan det så ud da det forlod MLOG, kommer frem.

Ser det ud i alle detaljer som de er ens, kan du godt regne med at at det er den originale udtalelse fra MLOG, som fulgte med din ædelsten, diamant eller dit smykke.

(OBS. Skulle der opstå et behov, ved eventuel international handel med din sten, og hvor der ligger en tidligere rapport fra MLOG på Dansk, kan der ved henvendelse til MLOG tilsendes en digital version på engelsk !)

Back To Top
×Close search
Søg