skip to Main Content
Rød Spinel, 0,94ct

MLOG (Mathiesens Lab Off Gemmoligy) er et uvildig laboratorium som tilbyder en uvildig udtalelse vedr. ægtheden, samt gemmologisk beskrivelse af alle typer facetterede ædelstene. Et ædelsten-certifikat (Gems-repport) fra MLOG er en såkaldt full-report som omfattende beskriver ædelstenen gemmologisk. Denne gemmologiske beskrivelse vil enhver med gemmologisk kendskab kunne bekræfte, at passe sammen med den sten den beskriver. Disse certifikater er af stor betydning for prisen på den beskrevede sten, ved evt. salg eller erstatning for bortkomst.

 


Ædelstens-certifikat

Hvis din report/certifikat er valid, kan du ved nedenfor at finde det MLOG.id. nr. som står på dit certifikat.Klik på linket og et billede vil vise sig på din skærm. Ser billedet som kommer frem, i alle detaljer ud som det du selv sidder med, og som fulgte med din sten,kan du godt regne med at det er den originale udtalelse fra MLOG.

(OBS. Skulle der opstå et behov, ved eventuel handel internationalt med din ædelsten, og hvor din rapport fra MLOG forelægger på Dansk, kan der ved henvendelse til MLOG tilsendes en digital version på engelsk !)

Nr. 00241 – 00280

Nr. 00281 – 00320

Nr. 00321 – 00360

Nr. 00361 – 00400

Back To Top
×Close search
Søg